Help ons

Help de dierenweide in Nieuwe Pekela.

help onsHelp je ons? Stichting Dierenweide Nieuwe Pekela heeft als doel om mensen, met name kinderen, met dieren in contact te brengen en daarmee meer begrip en respect voor dieren bij te brengen.

Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen. Wij hebben hiervoor alle hulp die maar geboden wordt, hard nodig. Op dit moment worden we voor een klein deel financieel ondersteund door de gemeente maar hulp van sponsoren en donateurs is en blijft dringend nodig!

Donateurs

U kunt ons helpen door donateur te worden. Stichting Dierenweide Nieuwe Pekela heeft de ANBI-status (nummer: RSIN 8182 55 936) waardoor uw gift onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar is. >> ANBI

JA, Ik wil donateur worden!

Vrijwilliger worden

Een zeer belangrijke factor voor de Dierenweide is de inzet van vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar voor het voortbestaan van de dierenweide en worden zeer gewaardeerd, door zowel de bezoekers en als door de dieren zelf! Het is belangrijk om vrijwilligers bij de ontwikkelingen van de Dierenweide te betrekken en betrokken te houden.
De functie van vrijwilligers binnen de Dierenweide is heel divers en bestaat o.a uit de volgende werkzaamheden:

  • verzorging van de dieren
  • onderhoud van de terreinen en de gebouwen
  • educatie en voorlichting

Hoewel de Dierenweide al beschikt over een aantal enthousiaste vrijwilligers, zijn extra mensen natuurlijk van harte welkom!

JA, Ik wil vrijwilliger worden!