Gezocht; vrijwilligers!

Heb je affiniteit met dieren en wil je graag hiervoor je steentje bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de Dierenweide in Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (m/v) 18+, die het leuk vinden om met dieren te werken, niet vies zijn van zwaar werk en het niet erg vinden om een beetje vies te worden.

Werkomschrijving:
– Op vrijdagochtend gaan we gezamenlijk met een aantal vrijwilligers alle verblijven schoonmaken, hiervoor kunnen wij jouw extra hulp gebruiken.
– Ook zou je eventueel eens om de zoveel weken een voerdienst kunnen draaien op de dierenweide. Je zorgt er die week dan zelfstandig voor dat de dierenweide ‘s ochtends wordt geopend, de dieren worden gevoerd, zo nodig verschoont en de dierenweide ‘s avonds weer wordt afgesloten.
– Je staat uiteraard bezoekers te woord.
– Denkt mee over ontwikkelingen van de dierenweide.

We komen vooral op de vrijdagochtend handen tekort.

Heb je weinig affiniteit met dieren, maar ben je wel handig en goed in timmeren, dan zou je ook kunnen helpen in het onderhoud van de dierenweide. Samen met een aantal vrijwilligers zorg je er voor dat gebouwen/hokken worden opgeknapt en nieuwe ideeën worden gerealiseerd. Ook hiervoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Als je geïnteresseerd bent in één van de twee functieomschrijvingen, neem dan contact op met Jan Eggens. Na een gesprek, worden afspraken gemaakt voor de inwerkperiode. Na afloop daarvan wordt gezamenlijk besloten of de samenwerking naar wens verloopt.
Telefoon: 06 53884654 of stuur een e-mail met je motivatie naar info@dierenweidenieuwepekela.nl

Aanmelden via de website kan hier: Vrijwilliger worden