Rabobank Clubkas Campagne

Breng jouw stem uit en steun het verenigingsleven!

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Stad en Midden Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Stad en Midden Groningen stelt € 150.000,- beschikbaar! Ook Stichting Dierenweide Nieuwe Pekela doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van 11 t/m 30 april 2019 mogen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij Stichting Dierenweide Nieuwe Pekela ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Stichting Dierenweide Nieuwe Pekela belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken, niet alleen voor de algemene verzorging van de dieren en onderhoud van de dierenverblijven maar een grote wens is het realiseren van een nieuwe educatieve ruimte / ruimte voor vrijwilligers.
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan Stichting Dierenweide Nieuwe Pekela tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Stad en Midden Groningen.

Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/smg.

Bedankt voor jouw steun!